Uczniowie

Steven 17 l

Urodziny: 17.11.2003
W Kasisi od: 18.11.2003

Steven trafił do Kasisi razem ze swoim bratem bliźniakiem Christopherem (Christopher zmarł na białaczkę 15 lipca 2020r). Ich mama przyszła do miejscowej przychodni, by urodzić dzieci pod opieką fachowców. Niestety nie przyjęto jej, ponieważ nie miała gumowych rękawiczek dla lekarza. Posiadanie ich, obowiązuje każdego pacjenta, który chce by udzielono mu pomocy. Ciężarna kobieta nie zdążyła wrócić do domu i urodziła chłopców na drodze. Ona przypłaciła to życiem a rodzina oddała bliźniaki siostrom.

CZERWIEC 2021
Steven otrząsnął się po śmierci brata Christophera, ale jest w nim dużo lęku przed chorobą. Chodzi do jedenastej klasy.
LIPIEC 2020
Steven przeżywa teraz bardzo trudy czas, stracił brata bliźniaka Christophera, z którym był bardzo zżyty. Chłopiec cierpiał na ostra białaczkę, zmarł 15 lipca. Prześlijcie Stevenowi ciepłe myśli.
LIPIEC 2018
U Stevena wszystko dobrze, chodzi już do ósmej klasy. Jest w szkole z internatem.
GRUDZIEŃ 2016
Szukamy rodziny chłopca. Siostra skontaktowała się już z policją i czeka na wieści.
CZERWIEC 2016
Jest bardzo ułożony, zupełnie różni się tym od brata.
CZERWIEC 2015
Chłopiec jest ministrantem. Lubi piłkę nożną. Jest bardzo wesoły i ciągle żartuje. Ma bardzo dużo energii.
pokaż starsze

Kosz owoców