Uczniowie

Sydney 7 l

Urodziny: 2014
W Kasisi od: 29.10.2021

Sydney trafił do Kasisi razem ze swoimi braćmi- bliźniakiem Edwardem i młodszym Josephem. Bezdomna babcia przyprowadziła ich do opieki społecznej i zniknęła, stamtąd chłopcy trafili do nas. Nie wiemy o nich nic, poza tym, że ich rodzice nie żyją. Nie wiemy, gdzie mieszkali, jak długo tułali się z babcią, czy kiedykolwiek mieli własny dom i choćby własne łóżko. Nawet ich wiek nie jest znany. W dokumentach z opieki społecznej widnieje, że bliźniaki mają 7 lat, sami twierdzą, że 11.

Kurczak

Kasia Stęgowska

Urszula Debska

Święta w Kasisi!

Św. Mikołaj nigdy nie miał w Kasisi lekko 😉 Mieszka tu ponad 230 dzieci. Siostra Mariola już ruszyła mu na pomoc i po cichutku przygotowuje prezenty!

Wielu z nas wciąż zostawia wolne miejsce przy wigilijnym stole. Pozwól, by w tym roku (na odległość, ale bardzo prawdziwie) usiadło przy nim jedno z naszych dzieci i już dziś zaproś je do stołu!