Uczniowie

Teresa 11 l

Urodziny: 18.09.2009
W Kasisi od: 11.04.2010

Teresa została porzucona przez matkę, wraz z siostrą bliźniaczką, Irene, dzięki wujkowi trafiła do Kasisi. Jest nieco odważniejsza od bardzo wrażliwej Irene. Ta drobna różnica charakteru wystarczyła, by Teresa zaczęła opiekować się nieśmiałą siostrzyczką. Jest dla niej oparciem i gwarancją spokoju. Dziewczynki chętnie trzymają się razem, tym bardziej, że w ten sposób łatwiej im nawiązywać kontakty z innymi dziećmi.

MAJ 2019
Teresa jest poza Kasisi, mieszka u swojej rodziny, ale wciąż otrzymuje wsparcie z projektu „Adoptuj z sercem”.
CZERWIEC 2016
Teresa razem z siostrą wyjechała na kilka dni do wujka. Obie dziewczynki są bardzo zadowolone, że mają kontakt z rodziną. W przyszłym roku idą do szkoły w Kasisi.
CZERWIEC 2015
Teresa bardzo urosła, zrobiła się niezależna i spokojna. Do tej pory była smutna, jednak w końcu poczuła się w Kasisi jak w domu i już potrafi się uśmiechać.

Kurczak

Kurczak