Uczniowie

Veronica Mavis 13 l

Urodziny: 18.01.2008
W Kasisi od: 25.01.2008

Veronicę przywieziono do Kasisi ze szpitala, gdy była jeszcze niemowlęciem. To „aparat” jakich nawet w Kasisi (pełnym wszelkiej maści „aparatów”) mało. Chyba nikt nie widział Veroniki smutnej – zawsze jest szczęśliwa, zadowolona, zawsze kombinuje jakby tu udoskonalić rzeczywistość. „Pomysłowy Dobromir” to przy niej amator – Veronika uwielbia np. podczas wieczornego rozdawania leków ni stąd ni zowąd zacząć przekładać naczynia, pojemniki oraz same leki, tworząc z nich jej zdaniem bardziej sensowną i praktyczną konstrukcję.

CZERWIEC 2021
Chodzi do szóstej klasy. Jest bardzo przyjacielska i opiekuńcza. Zajmuje się młodszymi dziećmi. Wstaje wcześnie rano, żeby pomoc młodszej koleżance. Lubi kwiaty.
MAJ 2019
Przed pójściem do szkoły zawsze pomaga w kuchni, uwielbia się bawić na placu zabaw, pomaga przy młodszych dzieciach. Niedawno odwiedziła ją ciocia. Dziewczyna bardzo ucieszyła się ze spotkania.
STYCZEŃ 2018
Veronice uśmiech nie schodzi z ust:) W tym roku idzie do trzeciej klasy.
CZERWIEC 2016
Mieszka w Martins House, chodzi do pierwszej klasy. Jest bardzo szczupła, ale na szczęście zdrowa.
CZERWIEC 2015
Veronica bardzo długo nie miała zębów, teraz zaczynają rosnąć. Mieszka w Martins House. Chodzi do przedszkola Big Five. Jest bardzo wesoła.
pokaż starsze

Witaminy