Uczniowie

Victor 14 l

Urodziny: 01.01.2007
W Kasisi od: 11.11.2013

Victor jest w Kasisi z bratem Dominikiem. Braci do Kasisi przywiozła opieka społeczna. Po pogrzebie ich ojca zrozpaczona matka zostawiła dzieci na cmentarzu i uciekła.

MAJ 2021
Chodzi do szóstej klasy. Jest nieśmiały i małomówny. Bardzo poprawił się w nauce, dobrze się uczy. Uwielbia grać w piłkę nożną. Pochłania książki podróżnicze.
STYCZEŃ 2020
Chodzi do piątej klasy. Uczy się średnio, ale za to jest bardzo dobrym, posłusznym dzieckiem, ma dużo respektu dla starszych. Chłopcy go lubią i chętnie się z nim bawią. Lubi grać w piłkę nożną. Ostatnio dużo czyta.
GRUDZIEŃ 2016
Jest bardzo małomówny i nieśmiały.
CZERWIEC 2015
Chłopiec jest na leczeniu. Dobrze rośnie. Chodzi do pierwszej klasy. Jest bardzo zadowolony ze szkoły. Choroba mu nie dokucza, więc szaleje z kolegami wymyślając wciąż nowe aktywności.
pokaż starsze

Kurczak