Uczniowie

Watson 22 l

Urodziny: 03.01.1999
W Kasisi od: 01.01.2005

Chłopak trafił do Kasisi trafił razem z siostrą Agnes. Matka porzucała ich kilkakrotnie potem wracała,  aż w końcu zostawiła ich na dobre. Watson bardzo słabo radzi sobie w szkole. Ma kompleks niższości, nie potrafi się otworzyć, jest bardzo nieśmiały.

CZERWIEC 2021
Ma problemu z nauką, pomagamy mu, dając prywatne lekcje. Chciałby zostać nauczycielem muzyki. Gra w piłkę i prowadzi kasiski boys band.
SIERPIEŃ 2020
Watson to dobry i mądry chłopiec. Jest bardzo odpowiedzialny, można na nim zawsze polegać.
CZERWIEC 2016
Jest teraz najstarszy ze wszystkich chłopców, wiec pełni rolę opiekuna. Zawsze można na nim polegać.
CZERWIEC 2015
Watson ma niewielkie trudności w nadrobieniu zaległości w nauce. Jest bardzo uczynny, chętnie pomaga innym. Cichy i spokojny chłopak. Zawsze zauważy jak trzeba komuś w czymś pomóc. Jest znany z tego, że przychodzi po siostrę Jolantę, żeby zaprowadzić ją na modlitwę do chłopaków, a po wszystkim odprowadza ją do pokoju.
pokaż starsze

Talon na kurs prawa jazdy