Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Przedszkolaki

Bwalya 5 l

Urodziny: 24.10.2014
W Kasisi od: 17.02.2015

Chłopiec jest dzieckiem porzuconym. Do Kasisi oddała go matka, mówiąc, że go nie chce. Jest bardzo wesołym chłopcem.

MAJ 2019r.
Jest w przedszkolu domowym, lubi śpiewać, tańczyć i oglądać bajki.
GRUDZIEŃ 2018r.
Chłopiec chodzi do przedszkola, świetnie sobie radzi, uwielbia zabawę z innymi dziećmi.
CZERWIEC 2017r.
Jest w małych bejbikach. Dobrze się rozwija, zaczyna chodzić.

Płyty z muzyką

Agnieszka

small dear

Angelika Konecka

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!