Uczniowie

Gift 8 l

Urodziny: 2013
W Kasisi od: 19.06.2018

Matka zostawiła go u czarownika, który stwierdził, że Gift jest opętany przez złe duchy, które można wypędzić tylko głodem. Tak więc głodził go aż do granicy wycieńczenia. Kiedy dziecko umierało z głodu kazał je zostawić w szpitalu. Ze szpitala Gift trafił do Kasisi.

CZERWIEC 2021
Chodzi do pierwszej klasy do szkoły poza Kasisi. Lubi grać w piłkę. Jest spokojnym, grzecznym dzieckiem, nie ma z nim problemów.
CZERWIEC 2020
Gift jest bardzo zadowolony z życia. Wszyscy martwimy się koronawirusem, ale Gift nic sobie nie robi z tego co dzieje się na zewnątrz.
MAJ 2019
Chodzi do przedszkola. To bardzo dobry chłopiec. Lubi skakać i tańczyć. Jest przyjacielski, unika kłótni z kolegami.
LIPIEC 2018
Chłopiec zadomowił się w Kasisi. Chodzi do przedszkola. Ma bardzo dobry apetyt.
pokaż starsze

Fasola