Uczniowie

Grace 7 l

Urodziny: 03.10.2013
W Kasisi od: 09.11.2015

Grace do Kasisi przyniosła bezdomna, ciężko chora matka. Dziewczynka potrzebuje dużo ciepła i miłości.

CZERWIEC 2021
Chodzi do pierwszej klasy. Jest rozmowną i towarzyską dziewczynką.
MAJ 2019
W Kasisi jest z bratem Francisem. To bardzo aktywna dziewczynka, wie czego chce, umie walczyć o siebie. Jest bardzo przyjacielska.
LIPIEC 2018
Grace pnie się po szczeblach przedszkolnej kariery;) To już nie maluszek, ale pani starszak. Przeniosła się do St Edmund's House, które dla najmłodszych mieszkańców Kasisi jest ważnym etapem i jasnym sygnałem dla wszystkich, że nie wypada już mówić o mieszkańcach tego domu "bejbiki".
CZERWIEC 2016
Grace często choruje na płuca. Mimo, że w Kasisi jest już od jakiegoś czasu, to wciąż jest bojaźliwa. Potrzebuje dużo ciepła i uwagi.
pokaż starsze

Dżem