Uczniowie

Joseph 14 l

Urodziny: 20.07.2007
W Kasisi od: 15.09.2007

Josepha do Kasisi przyniósł ojciec tuż po śmierci matki. Chłopiec miał zaledwie kilka dni. Dziś jest wesołym i bardzo pogodnym dzieckiem. Jego głowa pełna jest najróżniejszych pomysłów.  Jest bardzo ciekawy świata i otwarty na innych ludzi. Chętnie poznaje nowe rzeczy. Joseph jest także niezwykle odważny, co udowodnił już w wielu sytuacjach. Jak na prawdziwego mężczyznę przystało interesuje się motoryzacją i bardzo lubi jeździć samochodem. Uśmiech, który nieustannie gości na jego twarzy jest tak czarujący, że absolutnie nikt nie może  oprzeć się jego urokowi osobistemu.

CZERWIEC 2021
Chodzi do siódmej klasy. Bardzo wydoroślał. Jest poważny, pięknie maluje, ma do tego talent. Bierze udział w warsztatach malarskich. Jego obrazy będą na wystawie w Lusace planowanej na listopad.
LIPIEC 2020
Joseph chodzi do szóstej klasy. Lubi grać w piłkę nożną i tańczyć. Chętnie bierze udział w różnych domowych debatach i śmiało wypowiada swoje zdanie. Wszyscy go lubią, koledzy często pytają go o radę w różnych sprawach.
STYCZEŃ 2018
Chłopak, rośnie jak na drożdżach:)
GRUDZIEŃ 2016
Chodzi do drugiej klasy w szkole w Kasisi. Dobrze się uczy. Nie ma z nim żadnych problemów.
CZERWIEC 2015
Joseph bardzo urósł. Zamieszkał z dużymi chłopcami. Chodzi do pierwszej klasy. Teraz jego „znakiem firmowym” jest zasypianie na mszy. Preferuje wypoczynkowy tryb życia, co wcale nie przekłada się na zaległości w nauce. W szkole radzi sobie świetnie.
pokaż starsze

Fasola

Fasola

Kurczak

Kurczak

Gry planszowe

Gry planszowe

Filmoteka

Filmoteka

Płyty z muzyką

Płyty z muzyką

Marysia Bednarek

Jakub

Paulina Reczek

kasia melchior

Adpcja duchowa bez przeszkód dla każdego.

Agnieszka

Kamil Król