Przedszkolaki

Misheck 6 l

Urodziny: 21.01.2015
W Kasisi od: 02.02.2017

Jego mama zmarła przy porodzie, do Kasisi przyprowadziła go rodzina. U nas Misheck wyrósł na zdecydowanego i pewnego swego małego mężczyznę, na pewno w przyszłości weźmie los w swoje ręce.

MAJ 2021
Chodzi do szkoły, którą bardzo lubi, jest w pierwszej klasie. Misheck to energiczne, zadowolone z życia dziecko. Przyjmuje stałe leczenie w związku z przewlekłą chorobą, poza tym jest zdrowy.
MAJ 2019
Chłopiec jest przewlekle chory. Chodzi do domowego przedszkola. Lubi muzykę i piłkę nożną. Uczy się grać na organkach.
KWIECIEŃ 2018
Misheck rośnie zdrowo. Mammies i siostry mówią, że jest bardzo konkretnym facetem z charakterem. Od razu widać, że to będzie gość, który wie czego chce od życia. :)

Piłka nożna

Piłka nożna