Uczniowie

Patience 14 l

Urodziny: 03.12.2006
W Kasisi od: 01.09.2007

Dziewczynka została przywieziona do Kasisi przez pracowników organizacji pomagającej kobietom z ulicy. Jej mama zmarła. Gdy przywieziono Patience do sierocińca była bardzo malutka. Jest raczej cicha, spokojna i nieśmiała. Lubi ustępować innym i pomagać. Potrzebuje dużo uwagi, ciepła i miłości. Na każdy gest życzliwości odpowiada szczerym uśmiechem.

CZERWIEC 2021
Jest szczęśliwa, że może mieszkać w House of Mercy. W październiku będzie miała końcowe egzaminy w szkole podstawowej. Chętnie pomaga w kuchni oraz w opiece  małymi dziećmi. Lubi malować.
LIPIEC 2020
Chodzi do szóstej klasy. Bardzo dobrze się uczy. Pięknie gra na bębnie. Jest bardzo lubiana przez rówieśników. Bierze czynny udział w sobotnich debatach.
STYCZEŃ 2018
U Patience wszystko dobrze. Należy do zespołu tanecznego, bardzo ładnie tańczy. Dobrze się uczy.
GRUDZIEŃ 2016
Pójdzie do szóstej klasy. Jest bardzo aktywna i chętnie pomaga.
CZERWIEC 2016
Dziewczynka ma się dobrze. Chodzi do czwartej klasy. Niedawno rozcięła głowę na placu zabaw, ale nie przejęła się tym. Rana się goi a ona szaleje dalej.
CZERWIEC 2015
Jest bardzo nieśmiała. Potrzebuje zachęty, by zaangażować się w jakieś wydarzenia. Najlepiej czuje się w gronie młodszych dzieci.
pokaż starsze

Płyty z muzyką