Uczniowie

Peter 13 l

Urodziny: 04.06.2008
W Kasisi od: 29.01.2016

Peter do Kasisi trafił razem z czwórką rodzeństwa. Jego ojciec alkoholik i narkoman zostawił rodzinę. Matka dotychczas zajmująca się dziećmi została bez środków do życia. Nie jest w stanie utrzymać pięciorga dzieci. W każdą sobotę odwiedza jednak swoje pociechy, bawi się z nimi i rozmawia. Siostry są pod ogromnym wrażeniem, jak bardzo dzieci są zżyte, wspólnie spędzają każdą wolną chwilę. Kasisi dało dzieciom szansę na rozwój. Dopiero tu Gerthrude i Peter zaczęli chodzić do szkoły. Bardzo lubią się uczyć.

MAJ 2021
Chodzi do siódmej klasy. Jest bardzo mądry, dobrze się uczy, ma świetne poczucie humoru.
MAJ 2019
Chodzi do piątej klasy. Jest bardzo dobry z matematyki. Lubi grać w piłkę nożną. Marzy, żeby zostać pilotem. Jego najlepszym przyjacielem jest Boyd.

Piłka nożna

Piłka nożna