Uczniowie

Prince 11 l

Urodziny: 18.11.2009
W Kasisi od: 10.04.2010

Prince po śmierci mamy został przyniesiony do Kasisi przez ojca, który już nigdy więcej się nie pokazał. Siostrom, dzięki pomocy policji udało się odnaleźć ojca chłopca, ale nie chce on kontaktu z synem. Mieszkańcy Kasisi są więc jedyną rodziną Prince’a. A on czuje się tu szczęśliwy, zwłaszcza wtedy, gdy opiekunki traktują go jak małego księcia. Mimo młodego wieku odkrył w sobie już dwie pasje: bardzo lubi zwierzęta i przejażdżki samochodem. Nic dziwnego, że za przygodę swojego życia uważa wizytę na farmie krokodyli.

MAJ 2021
Chodzi do czwartej klasy. Jest bardzo dojrzały i poważny. Lubi grać w piłkę, malować.
MAJ 2019
Jeden z naszych muzyków. Gra na keyboardzie, lubi przygody, jest w drugiej klasie, chętnie bawi się z młodszymi chłopcami.
CZERWIEC 2017
Prince jest bardzo zrównoważony, poważny jak na swój wiek. Jest klasie muzycznej.
LUTY 2017
Prince ujawnił ostatnio talent muzyczny. Na razie ćwiczy grę na keyboardzie, ale okazuje się, że ma predyspozycje do gry na skrzypcach. Rośnie nam mały muzyk:) Trzymajcie za niego kciuki!:)
CZERWIEC 2016
Poszedł do starszej grupy przedszkolaków, ale nie podobało mu się tam. Wrócił do Edmund’s House. Jest bardzo mądrym i poważnym dzieckiem.
CZERWIEC 2015
Prince mieszka w Edmunds House, jest w grupie przedszkolnej Big Five. To bardzo inteligentny i opiekuńczy chłopak. Niedawno siostra wzięła go na farmę, nie bał się koni i zaliczył przejażdżkę wierzchowcem. Jego najlepszą przyjaciółką jest Eliza, z którą wciąż chodzi za rękę.
pokaż starsze

Zajęcia muzyczne