Uczniowie

Veronica 18 l

Urodziny: 15.06.2003
W Kasisi od: 21.05.2010

Veronica jest w Kasisi razem z siostrami, Catherine i  Annie. Dziewczynki przyprowadził do nas tata, ze względu na skomplikowaną sytuację w domu. Bardzo szybko się tu zadomowiły. Veronica jest zawsze uśmiechnięta, a jednocześnie skromna, roztropna i niezwykle prawdomówna. Troszczy się o swoje siostry i ma bardzo dobre relacje ze wszystkimi mieszkańcami Kasisi.

CZERWIEC 2021
Jest w jedenastej klasie. Bardzo dobrze się uczy. Jest bardzo ambitna. Chciałaby studiować. Interesuje się Polską.
WRZESIEŃ 2020
Veronica chodzi do dziesiątej klasy. Jest mądra i dojrzała. Lubi się śmiać i żartować. Wymagająca względem siebie i innych.
LIPIEC 2018
Dziewczynka chodzi do ósmej klasy w bardzo dobrej szkole z internatem. Bardzo dobrze się uczy. Jest w klasie dla najbardziej utalentowanych uczniów. Ma tyle planów, że jeszcze nie wiadomo, na które się zdecyduje.
CZERWIEC 2017
Veronica ma się dobrze, bardzo schudła i zależy jej, żeby już nie przytyć. Czuje się o wiele lepiej, dzięki tej zmianie.
CZERWIEC 2016
Poważna nad swój wiek. Chodzi do szóstej klasy. Bardzo pomaga w Kasisi.
CZERWIEC 2015
Jest wzorową uczennicą. Mieszka razem ze swoimi siostrami w jednym pokoju.
pokaż starsze

Książki do biblioteki