GARAŻ

Kasisi dzieli od miasta kilkadziesiąt kilometrów. To stamtąd przywozi się jedzenie, leki, tam wozi się dzieci do lekarza, tam załatwia się sprawy. Wysłużone kasiskie auta pokonują tę drogę co najmniej kilka razy dziennie.

Koszt utrzymania aut, przeglądów, tankowania to konkretna pozycja w budżecie Kasisi. Jaka? Teraz możecie to sprawdzić. Możecie stać się naszymi mechanikami, właścicielami stacji benzynowej, specami od bezpieczeństwa podróżujących tymi autami Sióstr i dzieciaków.

W Garażu za każdy gest dobroci będziemy odpłacać czymś SUPERFAJNYM! Uśmiechem naszych kierowców i pasażerów oraz przygotowaną specjalnie dla Was aplikacją z niezwykłą MAPĄ. Za każdą wpłatę będziecie dostawać KILOMETRY, które pozwolą Wam ruszyć w podróż po Zambii i odkrywać kolejne tajemnice Ojczyzny naszych dzieciaków. I MIEĆ PRZY TYM MNÓSTWO ZABAWY!

Wchodźcie do GARAŻU, oglądajcie SUPER filmiki o autach, sprawdzajcie czy nie potrzebują przeglądu, czy nie trzeba ich przypadkiem dotankować, badajcie chłodnice i stan wycieraczek. I RUSZAJCIE Z NAMI! By do naszych podopiecznych dojechało jedzenie, by dotarli na czas do lekarza, by Siostry mogły bez ryzyka pokonać niebezpieczne (napady, wypadki) odcinki zambijskich dróg, bez ryzyka że auto "rozkraczy" się w buszu,

No to w drogę!

ZAMKNIJ

Rozdząd
ZAMKNIJ
Chłodnica

RUSZAJ Z NAMI W PODRÓŻ PO ZAMBII!

To oferta, której nie znajdziesz w żadnym biurze podróży. To propozycja wyłącznie dla klientów naszego Garażu i osób lubiących prawdziwe wyzwania. Proponujemy Ci wycieczkę, podczas której odkryjesz tajemnice Ojczyzny naszych dzieciaków, poznasz fantastycznych ludzi żyjących od pokoleń w Zambii oraz tych, których los z różnych części świata ściągnął właśnie tutaj, żeby odkryli swoje szczęście. Staniesz oko w oko z dziką naturą, mierząc się z jej potęgą i podziwiając jej piękno. Szczęśliwcy, którzy zdobędą specjalnie oznaczone przystanki na mapie naszej podróży, zyskują również szansę na fantastyczne nagrody.
Poczuj przedsmak czekającej Cię przygody!
Obejrzyj poniższy film!

W JAKI SPOSÓB WYRUSZYĆ Z NAMI W DROGĘ?

1. Odwiedzaj nasz Garaż. Sprawdzaj, które samochody potrzebują Twojej interwencji i działaj!

2. Za każde 5 złotych wydane w naszym Garażu (dotyczy każdej aktywności przy każdym samochodzie) dostajesz 2 km, dzięki którym możesz przemieszczać się po wirtualnej mapie Zambii, na której znajdziesz różne przystanki i atrakcje.

3. Gdy dokonujesz pierwszej wpłaty, powinieneś zaznaczyć w formularzu wpłat pole: Chcę uczestniczyć w programie „Wirtualna wycieczka po Zambii”.

4. Każdorazowo, kiedy dokonasz wpłaty na Garaż, otrzymasz specjalny e-mail z podziękowaniem oraz mapą, na której zostanie zaznaczone na jakim jesteś etapie swojej podróży.

5. Jeśli uzbierasz liczbę kilometrów potrzebną, by dojechać do kolejnych przystanków i atrakcji, punkty, które je oznaczają, staną się aktywne, co będziesz mógł zobaczyć na przychodzącej w e-mailu mapie. Każdy film na zdobytym przez Ciebie przystanku możesz obejrzeć tylko trzy razy. Po wykorzystaniu tego limitu link będzie już nieaktywny.

6. Na przystankach nr 2, 9, 13 i 16 czekają na Ciebie prezenty. Spośród wszystkich osób, które w danym miesiącu dotrą do wymienionych przystanków i wyślą do nas wiadomość e-mail na adres: wycieczkapozambii@fundacjakasisi.pl rozlosujemy nagrody przyporządkowane do poszczególnych miejsc (szczegóły dotyczące nagród można zobaczyć w opisie przystanków na powyższej mapie).

Bądż na bieżąco z Fundacją Kasisi!

Zapisz się do newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o tym, co dzieje się w Kasisi i Dobrej Fabryce. Niezwykłe relacje i zdjęcia, ciekawostki o tym, jak zmienia się Kasisi, co dzieje się wokół naszych projektów, jakie nowe atrakcje czekają na Was w Afrykańskim Targu. Dołącz już teraz a nie przeoczysz żadnego ważnego wydarzenia.

• Wysyłka
    raz w miesiącu
  • Możliwość wypisania się w dowolnej chwili

Podaj swój adres e-mail