Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Bejbiki

Bibiana 1 l

Urodziny: 19.08.2018
W Kasisi od: 22.08.2018

Dziewczynka trafiła do Kasisi dzień po narodzeniu. Jej mama jest bardzo chora i nie może zając się córką.

MAJ 2019r.
Bardzo ładnie rośnie. Ma kłopoty skórne, więc potrzebuje często opieki medycznej. Na początku chorowała, ale wyszła z tego.
STYCZEŃ 2019r.
Bibiana ładnie rośnie i nie ma żadnych problemów ze zdrowiem. Kilka dni przed Bożym Narodzeniem została ochrzczona.

Mleko

Paweł Macherski

Ariadna Pacześniak

Klaudia

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!