Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Bejbiki

Banji 1 l

Urodziny: 20.10.2018
W Kasisi od: 01.03.2019

Dziewczynka trafiła do Kasisi, ponieważ jej mama jest upośledzona psychicznie. Nie zajmowała się dzieckiem, interweniowali ludzie z wioski, dzięki którym malutka trafiła do nas.

MAJ 2019r.
Dziewczynka była bardzo chora i niezaniedbana. Dalej jest leczeniu. Miała podejrzenie gruźlicy.

Mleko

Paulina

Magdalena Wawrowska

Beata i Daniel Odrobińscy

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!