Uczniowie

Miniva 14 l

Urodziny: 24.11.2006
W Kasisi od: 16.03.2007

Miniva nie poznała innej rodziny niż Kasisi. Jej matka zmarła przy porodzie, więc dziewczynka niemal od początku swojego życia mieszka w domu dziecka. Gdy się ją obserwuje, można się przekonać, że jest to prawdziwy dom, który nauczył ją pracowitości i pozwala rozwijać hobby. Miniwa chętnie pomaga w kuchni przy rozdawaniu posiłków i bardzo lubi grać w gry komputerowe.

CZERWIEC 2021
Zaczęła szkołę średnią. Lubi tańczyć. Gra na bębnach i śpiewa podczas mszy. Uczy małe dzieci tańczyć w grupie liturgicznej.
LIPIEC 2020
Chodzi do ósmej klasy. Bardzo urosła i wydoroślała. Jest radosna, obowiązkowa i bystra. Lubi śpiewać i czytać książki. Chętnie opiekuje się młodszymi dziećmi.
CZERWIEC 2017
To kochana, uśmiechnięta dziewczynka, bardzo lubi koty.
CZERWIEC 2016
Miniva dobrze się uczy. Bardzo urosła.
CZERWIEC 2015
Dziewczynka jest poważna i nieśmiała. Do wszystkiego podchodzi z dystansem. Bardzo dobrze się uczy. Chodzi do trzeciej klasy. Jest bardzo lubiana wśród koleżanek.
pokaż starsze

Fasola

Fasola

Kurczak

Kurczak

Gry planszowe

Gry planszowe

Witaminy

Witaminy

Sok

Sok

Kosz warzyw

Kosz warzyw

Justyna

Ania Garczarek

Anna Lubińska

Rodzina Kasisi

Asia

Klaudia Philipp

barbara nowakowska

adopcja duchowa bez przeszkód dla każdego.

Małgorzata Ty

Agnieszka Sznajder-Półtoraj